Pyheen kauppa ja kahvila

Kauppa ja kahvila ovat avoinna ma - pe 8 - 19 ja la - su 10 - 18. Pyheen kyläkaupassa kaikki tuotteet ovat kotimaisia ja paikallisia. Kahvilassa on tarjolla makeita leivonnaisia ja suuren suosion saavuttaneita sämpylöitä ja patonkeja, jotka on valmistettu kahvilassa kokonaan kotimaisista raaka-aineista. Tervetuloa helpoille ostoksille Pyheen kyläkauppaan.

Helpotusta helteeseen

Heinäkuun helteisiin saat helpotusta helposti Pyheen kyläkaupasta. Hartwallin ja Finn Springin juomat ovat uusina tuotteina juomamaailmassa tänä kesänä. Fronerin kotimaiset jäätelöt maistuvat kesäkuumana päivänä. Jäätelövalikoimassa ovat myös sokeriton tuutti ja vegaaninen suklaapuikko.

Kotimainen multa puutarhaan

Puutarha kutsuu. Kotimaiset puutarhamullat, kuorikkeet ja kuivikkeet löydät helposti ja nopeasti Pyheen kyläkaupasta, matkasi varrelta Kustavintiellä. Mullat on peruslannoitettu. Kesäkukkamulta sisältää puolen vuoden lannoitteet ja kosteutta sitovia kiteitä, joten se ruokkii kesäkukkaset pitkälle syksyyn. Kun ostat vähintään 10 säkkiä multatuotteita, saat 10 prosenttia alennusta.