volume_up volume_off fullscreen

Pyheen kauppa ja kahvila

Kauppa ja kahvila ovat avoinna ma - pe 8 - 19 ja la - su 10 - 18. Pyheen kyläkaupassa kaikki tuotteet ovat kotimaisia ja paikallisia. Kahvilassa on tarjolla makeita leivonnaisia ja suuren suosion saavuttaneita sämpylöitä ja patonkeja, jotka on valmistettu kahvilassa kokonaan kotimaisista raaka-aineista. Tervetuloa helpoille ostoksille Pyheen kyläkauppaan.

Puutarhamullat saapuivat

Puutarhamullat saapuivat. Pääsiäisviikolla ja pääsiäisenä on hyvä aika laittaa kukkapenkkiä ja puutarhaa kevätkuntoon. Pyheen kaupalta saat laadukkaat kotimaiset mullat ja kuorikkeet puutarhan kevätkunnostukseen. Myös huussiin kuivikkeet!

Kahvilan noutoruoka

Nouda pikaruuat sekä juomat Pyheen kaupalta. Voit syödä ruuat kotona, töissä, retkellä tai vaikka heti autossa. Pyheen ruokakaupasta ja kahvilasta saat helposti mukaan kaikenlaiset ruuat ja eväät niin töihin, retkelle kuin kotiinkin.

Helpotusta helteeseen

Heinäkuun helteisiin saat helpotusta helposti Pyheen kyläkaupasta. Hartwallin ja Finn Springin juomat ovat uusina tuotteina juomamaailmassa tänä kesänä. Fronerin kotimaiset jäätelöt maistuvat kesäkuumana päivänä. Jäätelövalikoimassa ovat myös sokeriton tuutti ja vegaaninen suklaapuikko.

Kotimainen multa puutarhaan

Puutarha kutsuu. Kotimaiset puutarhamullat, kuorikkeet ja kuivikkeet löydät helposti ja nopeasti Pyheen kyläkaupasta, matkasi varrelta Kustavintiellä. Mullat on peruslannoitettu. Kesäkukkamulta sisältää puolen vuoden lannoitteet ja kosteutta sitovia kiteitä, joten se ruokkii kesäkukkaset pitkälle syksyyn. Kun ostat vähintään 10 säkkiä multatuotteita, saat 10 prosenttia alennusta.

Mietoisten lintulahti

Mietoisten lintulahti on koko maailman mittakaavassa merkittävä lintujen muutto- ja pesintäalue. Alueella on useita lintutorneja. Tasaisen maaston ansiosta lintujen tarkkailu laajoilla pelto-, rantaniitty- ja vesistöalueilla on vaivatonta. Vilkkaalta Kustavintieltä voi keväisin ja syksyisin tehdä havaintoja valtavista muuttolintuparvista. Linnuista kiinnostuneet voivat nähdä lintuja lintutorneista, maastossa tai teillä liikkuen -tai vaikka liikuntarajoitteiset autossa istuen- suuria parvia hanhia, kurkia, joutsenia ja pienempiä lintuja.

Saariston rengastie

Retki Saariston rengastielle on helpoin tapa tutustua Saaristomereen, Saaristomeren alueen arkiseen elämään, upeaan luontoon, historiaan ja matkailukohteisiin. Pituutta reitillä on vesistöylityksien kanssa 200-250 kilometriä. Saariston rengastien kulkeminen ainakin kerran kuuluu kaikkien saaristomeren läheisyydessä asuvien yleissivistykseen.